ZWANGERFIT® & YOGA

FIT & RELAXED

GEFELICITEERD met je Zwangerschap!!

Top als je met ons mee komt trainen. 

Vanaf een goede termijnecho kun je al starten met de lessen. Instappen op een later moment is altijd mogelijk mits er plek is. We trainen in doorlopende groepen. Dit betekent dat je met dames sport in verschillende fases van de zwangerschap.  

Om het zo flexibel mogelijk voor je te houden is het mogelijk om een les in te halen in op een ander moment in de week. Ook dit weer onder voorbehoud van het aantal plaatsen in de groep. 

De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. 

We eindigen met ontspanning, ademhalingstechnieken en/of informatie over bekken/bekkenbodem/klachten. 

Door mijn kennis en ervaring als ZwangerFit-fysiotherapeut kun je (juist) ook mee doen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt bewegen, dan gaan we daar samen voor zorgen.

Door goed contact met de verloskundigen, gespecialiseerd bekkenbodemtherapeuten en chiropractoren in de buurt en kan er ook altijd even overlegd worden met hen als daar een reden voor is. Daarnaast kan je voor consulten ook terecht bij onze eigen KraamFysio.

Tijdens de les komt ongemerkt al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar voor wie wil is er ongeveer 1x per 6 weken een speciale avond 'Bevallingscoaching' voor jou en je (bevallings-)partner.